Wie ben ik?

Mijn naam is Gerty Vermeulen. Ik ben sinds 23 jaar werkzaam bij Mars Nederland in Veghel en mijn werk daar bestaat onder andere uit het opzetten van rapportages en dashboards in Excel.

Daarnaast ben ik met hart en ziel Nei Master therapeut en heb ik tot op heden al vele grote en kleine mensen en dieren mogen helpen met het verwerken van negatieve emoties en energieën.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om NEI therapie te ondergaan toen ik tegen een burn out aan zat. Het heeft mij ontzettend snel en goed weer op weg geholpen en had mezelf beloofd zodra ik de kans zou krijgen, om zelf NEI therapeut te worden om anderen met soortgelijke problemen te helpen. In 2015 ben ik dan ook gestart met de opleiding Neuro Emotionele Integratie en ik heb deze eind juni 2016 succesvol afgerond als NEI Coach/Therapeut.

In januari 2017 heb ik de opleiding Master NEI coach afgerond, die naast de verdieping van de basis van NEI ook de basis van homeopathie, de techniek van EMDR, specialisatie op het werken met hoogsensitieve mensen èn het zelfstandig ontwikkelen van een protocol (een behandelplan voor een specifieke emotie, klacht of ziekte) bevatte. Het protocol wat ik ontwikkeld heb, mijn specialisatie, is ‘Entiteiten’ – door mij liever (liefkozend) ‘Energieën genoemd, en daarbij o.a. het verwijderen ervan en wat de redenen zijn waarom iemand er ontvankelijk voor is en zichzelf hiertegen kan beschermen voor de toekomst.

Waarom NEI? Het geeft mij een ontzettend goed gevoel om mensen – groot of klein – op een luchtige, relaxte manier te kunnen helpen die een blokkade hebben, fysiek danwel emotioneel. Eén waarvan ze zelf niet weten hoe ze die blokkade kunnen verhelpen, zodat ze zich weer blij en gelukkig kunnen voelen. Vandaar ook mijn praktijknaam…

Ik wens iedereen dan ook van harte een gevoel van “Blij in Mij” toe!