Gastenboek

Ik lees graag jullie reacties op deze website.

"7 Antwoorden op “Gastenboek”"

 1. In de categorie ‘baat het niet dan schaad het niet heb ik contact gezocht met Gerty. Ons lieve meisje van 6 maanden sliep opeens niet meer door, ze werd soms wel 5x per nacht wakker met soms een blok van 2 uur achter elkaar. Ze was vaak vrolijk, maar op die tijdstippen zijn mama en papa dat vaak niet meer.. zeker niet na bijna 2 maanden van dat soort nachten. Maar een behandeling is niet gratis, logisch ook, ik dus was niet zomaar akkoord. Het was voor mijn gevoel nogal vaag allemaal. De eerste behandeling heb ik dan ook afgezegd.
  Na het horen van de alle goede verhalen over de behandeling van de vele babies door Gerty (ik geloof dat het halve kantoor inmiddels langs is geweest ;-D) en de slapeloosheid die ons inmiddels flink opbrak gingen wij ook overstag.
  Gerty heeft via een foto ons meisje behandeld waar we een verslag van kregen. Ze had oa last van ervaringen die opa’s en oma’s door hadden gegeven, een verloren liefde uit een vorig leven en 6 negatieven entiteiten in haar kamer. Tja.. dat moest ik als nuchtere hollander wel 5x lezen. En eerlijk is eerlijk, nog steeds vind ik dat alles moeilijk te bevatten. Maar als je het resultaat ziet dan weet je dat het werkt. Elke nacht is ze significant beter gaan slapen en na twee weken sliep ze de nachten helemaal door. Ongekend..
  Bedankt lieve Gerty!

 2. Wat ben ik ontzettend blij dat Gerty op mijn pad is gekomen. Wat een lief mens is Gerty en de behandelingen voelen zo ontzettend goed! Niks spannends aan maar het voelt juist alsof je meteen antwoord krijgt op je diepste vragen.
  Ik ben nu voor de derde keer bij Gerty geweest voor een behandeling. Deze keer voor mijn dochtertje van 10 weken oud, ze was zo onrustig, sliep slecht, dronk slecht, boerde haar voeding continu terug omhoog, last van haar buikje etc.etc. En dat gepaard met heel veel huilen. Na een aantal bezoeken aan de huisarts waar ik niet wijzer werd, ben ik bij Gerty langs gegaan. Tijdens de behandeling heeft mijn dochter heel hard gehuild en aan het einde slaakte ze een diepe zucht. De paniek in haar huiltje heb ik na de behandeling niet meer gehoord, ze is zoveel rustiger nu! Het is echt een wereld van verschil.
  Met mijn zoontje ben ik de eerste keer bij Gerty geweest, hij was toen 4 jaar en wilde niet op de wc poepen alleen in de vertrouwde luier. We hadden zelf van alles uit de kast getrokken maar richting de wc kregen we hem niet. Na de behandeling bij Gerty had hij het vertrouwen om de stap te maken naar de wc.
  Ook ben ik voor mezelf geweest, heb mijn vraagstukken af kunnen sluiten en in ruil voor mijn onzekerheid over bepaalde dingen heb ik een enorme kracht en rust gekregen van binnen. Zo heerlijk om te voelen!
  Zoals je kunt lezen kun je echt met van alles en nog wat bij Gerty terecht. Mocht je twijfelen over de behandeling, dan zeg ik je graag, niet doen! bel Gerty gewoon!

 3. Eindelijk!

  Wij hadden al bijna anderhalf jaar de wens om een lief
  broertje of zusje voor ons zoontje op de wereld te zetten.

  Bij de eerste hadden we totaal geen moeite met zwanger raken. Dus ook
  bij nummer twee gingen we vol verwachting aan de slag.

  Het liep echter anders. Toen ik Gerty op een feestje vertelde dat we
  inmiddels in het ziekenhuis waren beland voor onze kinderwens
  reageerde Gerty meteen hoopvol. Ze zou ons wel eens gaan behandelen.
  Aan een foto had ze voldoende. Er kwamen bijzondere en treffende
  dingen uit haar behandelingen.

  En geloof het of niet: de maand na de behandeling bleek ik zwanger.
  Dat was sneller gepiept dan een afspraak maken bij de gynaecoloog…

 4. Inmmidels ben ik twee keer bij Gerty geweest! Na de eerste keer was ik nog steeds een beetje sceptisch. Werkt dit wel? Er is niets tastbaars… Je krijgt geen garantie… Gerty is hier heel open en eerlijk over en je moet vooral zelf een goed gevoel hebben bij de therapie. Nou deze is er inmiddels, ik ben enthousiast!! Verbaasd over hetgeen er gevonden wordt omdat dit meestal zaken zijn waar Gerty niets van weet, maar vooral blij omdat ik er beter uit ben gekomen. Ik heb meer rust, voel me beter, maar vooral zekerder over bepaalde zaken. Ik kom zeker terug voor mezelf, maar ook met de kinderen als het nodig mocht zijn. Heel veel succes Gerty !!

 5. Wat is het een cadeautje om een behandeling van Gerty te mogen ervaren!
  Allereerst vind ik Gerty een heel fijn warm en energiek persoon. Daarnaast is ze ook heel nuchter en straalt ze ontzettend veel positieve energie uit, wat zorgt dat je je heel erg op je gemak voelt.
  De behandeling zelf is ook heel relax, totaal niet eng voor mensen die dat zouden denken!
  Door de nuchtere benadering van Gerty zijn dingen die getest worden heel herkenbaar en ook makkelijk te plaatsen voor mij! De sessies bij Gerty hebben mij echt geholpen om dingen een plekje te geven en vooral los te laten!

  Gerty ontzettend bedankt en ik kom graag regelmatig even terug!

 6. Ik wil bij deze aangeven dat ik de behandelingen bij en
  met Gerty echt als ongelofelijk plezierig, fijn en prettig ervaar. Door de open, warme
  en nuchtere houding van Gerty heb ik altijd het gevoel dat ik tijdens de
  behandeling mezelf kan zijn en mezelf ook open kan en mag stellen.
  Ik raad het iedereen aan om het een keer te ervaren om zo eens te
  kijken wat het leven en je ervaringen,zowel lichamelijk als
  energetisch, met je doen en dit op een fijne manier te behandelen.

  Gerty, ga zo door! Je hebt aan mij een klant voor het leven!!

  Groetjes Dennis
  Accountmanager blijinmij.nl

 7. Na maanden van gebroken nachten toch maar ‘de stap’ genomen en een afspraak met Gerty gemaakt. We vonden het toch wel spannend, want ja wat gaat er dadelijk over je dochtertje van 16 maanden gezegd worden en wat zal de oorzaak zijn van haar slechte slapen. Eenmaal bij Gerty binnen, was de spanning snel verdwenen. Het was heel mooi om te zien hoe Gerty met haar omging en het was nog mooier om te zien hoe ons dochtertje op haar reageerde. De uitkomst van het slechte slapen was mooi en bijzonder tegelijk, het bleek dat ze s nachts bezoek kreeg van haar oma die is overleden toen ze 8 weken oud was. Op ons verzoek heeft Gerty ervoor gezorgd dat oma niet meer langs komt en nu een sterretje is en dat ons kleine meisje weer lekker zou gaan slapen. En dat doet ze nu!!! De eerste nachten waren nog wel een beetje onrustig, maar ze werd al niet meer zo in paniek wakker. Inmiddels zijn we 3 weken verder en hebben we allemaal weer een hele fijne nachtrust zonder paniekaanvallen. Ik kan Gerty dan ook bij iedereen aanraden! Ze doet de behandeling op een hele fijne en luchtig manier en ze is gewoon een heel lief mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.